Özel Viva Polikliniği Telefon Numarası ve Adresi

Özel Viva Polikliniği, İstanbul ilimizin Beylikdüzü ilçesinde bulunan Özel Viva Polikliniği ile ilgili detaylar. Cumhuriyet Mah. Nazım Hikmet Bulvarı Concepta Plaza B Blok Kat 4 adresinde bulunan Özel Viva Polikliniği kurumuna 0 (212) 863-3090 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Özel Viva Polikliniği Hakkında

Müşterilerine aile sıcaklığı sunmayı ilke edinmiş kliniğimiz, 2004 senesinde Viva Güzellik Merkezi adıyla Mimaroba / Büyükçekmece’de kuruldu. Sektörde suistimallerin artması sonucu, TC Sağlık Bakanlığı’nın yönetmelik değişikliğine gitmesi sebebiyle, merkezimiz ‘Poliklinik’ unvanı almaya hak kazandı.

Mevcut müşteri portföyümüzün büyük kısmının İstanbul’un muhtelif semtlerinden gelmesi, sizlere daha yakın ve daha modern bir binaya taşınma zorunluluğu doğurdu ve Aralık 2011 itibariyle yeni adresimize taşındık.

Vizyonumuzda en temel prensibimiz; estetik ve güzellikle hususunda dünya çapındaki gelişmeleri takip edip, bu gelişmelerden ilk önce kendi hastalarımızın en uygun fiyata ulaşmalarını sağlamaktır.

Özel Viva Polikliniği Telefon Numarası

Özel Viva Polikliniği telefon numarası:  0 (212) 863-3090

Özel Viva Polikliniği Adresi

Özel Viva Polikliniği adresi:  Cumhuriyet Mah. Nazım Hikmet Bulvarı Concepta Plaza B Blok Kat 4

Özel Viva Polikliniği Web Sitesi

Özel Viva Polikliniği resmi web sitesi: www.vivaestetik.com

Özel Viva Polikliniği Nasıl Gidilir? Özel Viva Polikliniği Yol Tarifi

Hastane Bilgisi

Sitede yer alan makaleler bilgilendirme amaçlı olup, Web sitemiz hiçbir hastane veya sağlık kuruluşuna bağlı değildir. Hastanebilgisi.com' ait içerikler asla kişisel teşhis ya da tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilmemelidir. İlgili bir durumda mutlaka hekimize başvurunuz. Reklam ve işbirliği taleplerinizi isterseniz melisdurak6@gmail.com adresinden iletebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort