Özel Gastrocer Genel Cerrahi Merkezi Telefon Numarası ve Adresi

Özel Gastrocer Genel Cerrahi Merkezi, Antalya ilimizin Muratpaşa ilçesinde bulunan Özel Gastrocer Genel Cerrahi Merkezi ile ilgili detaylar. Fener Mah. 1988 Sokak No:3 adresinde bulunan Özel Gastrocer Genel Cerrahi Merkezi kurumuna 0 (242) 324-0303 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Özel Gastrocer Genel Cerrahi Merkezi Hakkında

Özel Gastrocer Genel Cerrahi Merkezi, Lara Terracity AVM’nin karşısında bulunan binasında gastroenteroloji hususunda işinde uzman uzman kadrosuyla hizmet sağlamaktadır.

Mide – Bağırsak hastalıklarının tanı ve nasıl tedavi edileceğini Endoskopi ile (Gastroskopi, Kolonoskopi) Hemoroid(Basur) hastalıklarının nasıl tedavi edileceğinde lazer teknolojisini tercih ederek, bunun yanında tüm tetkiklerin yapılabildiği laboratuvarımız da hizmet vermektedir. Gastrocer Cerrahi Merkezinde Fıtık, Hemoroid, Fissür, Fistül ve Dermoid Kist (Kıl dönmesi) gibi hastalıkların amaliyatı da yapılabilmektedir. SSK, Bağkur, Emekli Sandığı anlaşmalıdır. İç hastalıkları bölümü ile de hizmet vermektedir.

Özel Gastrocer Genel Cerrahi Merkezi Bölümleri

  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Gastroenteroloji
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Genel Cerrahi
  • Biyokimya
  • Radyoloji
  • Patoloji
  • Mikrobiyoloji

Özel Gastrocer Genel Cerrahi Merkezi iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) sayfanın en üzerinde verilmiştir. Özel Gastrocer Genel Cerrahi Merkezi, Antalya ili Muratpaşa ilçesinde tıp merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa kurumun resmi sayfası değildir ve yalnızca telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sağlamaktadır.

Soru, öneri yahut şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer kurum aracılığıyla böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla yahut internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Özel Gastrocer Genel Cerrahi Merkezi Telefon Numarası

Özel Gastrocer Genel Cerrahi Merkezi telefon numarası:  0 (242) 324-0303

Özel Gastrocer Genel Cerrahi Merkezi Adresi

Özel Gastrocer Genel Cerrahi Merkezi adresi:  Fener, 1988. Sk. No:3, 07160 Muratpaşa/Antalya

Özel Gastrocer Genel Cerrahi Merkezi Web Sitesi

Özel Gastrocer Genel Cerrahi Merkezi resmi web sitesi: gastrocer.com

Özel Gastrocer Genel Cerrahi Merkezi Nasıl Gidilir? Özel Gastrocer Genel Cerrahi Merkezi Yol Tarifi

Hastane Bilgisi

Sitede yer alan makaleler bilgilendirme amaçlı olup, Web sitemiz hiçbir hastane veya sağlık kuruluşuna bağlı değildir. Hastanebilgisi.com' ait içerikler asla kişisel teşhis ya da tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilmemelidir. İlgili bir durumda mutlaka hekimize başvurunuz. Reklam ve işbirliği taleplerinizi isterseniz melisdurak6@gmail.com adresinden iletebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort