Doğanhisar Devlet Hastanesi Telefon Numarası ve Adresi

Doğanhisar Devlet Hastanesi, Konya ilimizin Doğanhisar ilçesinde bulunan Doğanhisar Devlet Hastanesi ile ilgili detaylar. Kuz Mah. Kazım Karabekir Cad. No:48 adresinde bulunan Doğanhisar Devlet Hastanesi kurumuna 0 (332) 556-1037 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Doğanhisar Devlet Hastanesi Hakkında

Konya Doğanhisar Devlet Hastanesi, bünyesine yeni bölümleri ve modern cihazları ekleyerek hastalarına hizmet etmeye devam etmekte. Hastanemiz bölgemize kaliteli hizmet vermekte ve sürekli olarak kendini geliştirerek büyümesini sürdürmeye sürecektir.

Hastanemiz Acil Servisi 4 müşahede yatağı 1 resüsitasyon odası 5 doktoru ile 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir.

Doğanhisar Devlet Hastanesi Bölümleri

  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Diş Hekimliği (Genel Diş)
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum

Doğanhisar Devlet Hastanesi iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) sayfanın en üzerinde verilmiştir. Doğanhisar Devlet Hastanesi, Konya ili Doğanhisar ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa kurumun resmi sayfası değildir ve yalnızca telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sağlamaktadır.

Soru, öneri yahut şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer kurum aracılığıyla böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla yahut internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Doğanhisar Devlet Hastanesi Doktorları

Doğanhisar Devlet Hastanesi Doktorları için tıklayınız.

Doğanhisar Devlet Hastanesi Telefon Numarası

Doğanhisar Devlet Hastanesi Telefon Numarası0 (332) 556-1037

Doğanhisar Devlet Hastanesi Adresi

Doğanhisar Devlet Hastanesi Adresi:  Kuz Mah. Kazım Karabekir Cad. No:48

Doğanhisar Devlet Hastanesi Web Sitesi

Doğanhisar Devlet Hastanesi Web Sitesi: https://doganhisardh.saglik.gov.tr/

Doğanhisar Devlet Hastanesi Yol Tarifi

Hastane Bilgisi

Sitede yer alan makaleler bilgilendirme amaçlı olup, Web sitemiz hiçbir hastane veya sağlık kuruluşuna bağlı değildir. Hastanebilgisi.com' ait içerikler asla kişisel teşhis ya da tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilmemelidir. İlgili bir durumda mutlaka hekimize başvurunuz. Reklam ve işbirliği taleplerinizi isterseniz melisdurak6@gmail.com adresinden iletebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort