Özel Dentway Diş Kliniği Telefon Numarası ve Adresi

Özel Dentway Diş Kliniği, İstanbul ilimizin Kadıköy ilçesinde bulunan Özel Dentway Diş Kliniği ile ilgili detaylar. Bağdat Cad. No:404 K:2 D:6 Suadiye adresinde bulunan Özel Dentway Diş Kliniği kurumuna 4442060 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Özel Dentway Diş Kliniği Hakkında

Bizim tutkumuz hastalarımızın ağız ve diş sağlığını korumak ve tedavi etmektir. Bu tutkumuzu hayata geçirirken alanında uzman diş hekimleriyle birlikte çalışır, en ileri teknolojiyi kullanır ve ülkeler arası standartlarında hizmet veririz. Amacımız hastalarımıza her türlü ağız ve diş sağlığı hizmetini sunabilmek ve her hastamızın kliniklerimizden sağlıklı ve gülerek çıkmasını sağlamaktır.

Tutkumuzu gerçekleştirirken, iyi eğitimli ve profesyonel ekibimizin etik kurallara bağlı kalarak uygulayacağı hizmetleri üst düzey teknolojik imkanlarla birlikte hastalarımıza sunarız. Kişiselleştirilmiş hizmetimizden tatmin olan ve bizimle devam etmeyi seçen, ağız ve dış sağlıkları en üst düzeyde olan, bizi aile ve çevrelerine tavsiye eden hastalarımızın olmasını amaçlarız.

Hizmetlerimizi sunarken hastalarımıza içten, şeffaf ve dürüst davranırız. Mutlu ekibimizle güvenli ve huzurlu bir aile ortamı yaratır, kendimizi hastamızın yerine koyarak düşünürüz.

Özel Dentway Diş Kliniği Doktorları

Özel Dentway Diş Kliniği Doktorları için tıklayınız.

Özel Dentway Diş Kliniği Telefon Numarası

Özel Dentway Diş Kliniği Telefon Numarası4442060

Özel Dentway Diş Kliniği Adresi

Özel Dentway Diş Kliniği Adresi:  Bağdat Cad. No:404 K:2 D:6 Suadiye

Özel Dentway Diş Kliniği Web Sitesi

Özel Dentway Diş Kliniği Web Sitesi: www.dentway.com.tr

Özel Dentway Diş Kliniği Yol Tarifi

Hastane Bilgisi

Sitede yer alan makaleler bilgilendirme amaçlı olup, Web sitemiz hiçbir hastane veya sağlık kuruluşuna bağlı değildir. Hastanebilgisi.com' ait içerikler asla kişisel teşhis ya da tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilmemelidir. İlgili bir durumda mutlaka hekimize başvurunuz. Reklam ve işbirliği taleplerinizi isterseniz melisdurak6@gmail.com adresinden iletebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort