Özel Aydede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi Telefon Numarası ve Adresi

Özel Aydede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi, Ankara ilimizin Sincan ilçesinde bulunan Özel Aydede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi ile ilgili detaylar. Atatürk mah. Vatan cad. No:44/A adresinde bulunan Özel Aydede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi kurumuna 0 (312) 276-7666 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Özel Aydede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi Hakkında

1994 senesinden bu güne sağlık sektörünün öncü kuruluşlarından olan firmamız 2007 senesinin mart ayında Sincan vatan caddesinde Çocuk Hastalıkları Dal merkezi olarak faaliyetine devam etmektedir.

Bünyesinde çocuk üzerine ihtisas yapmış hekim, işinde uzman çocuk hemşiresi ve yardımcı sağlık personeli ile hizmet vermekte olan merkezimiz, son teknoloji laboratuar, görüntüleme ve teknik cihazları ile siz kıymetli halkımıza hizmet sunmaktan tatminiyet duymaktadır.

Özel Aydede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi Bölümleri

  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Çocuk Psikiyatrisi
  • Genel Cerrahi
  • Biyokimya
  • Radyoloji
  • Mikrobiyoloji
  • Acil

Özel Aydede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) sayfanın en üzerinde verilmiştir. Özel Aydede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi, Ankara ili Sincan ilçesinde Çocuk hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa kurumun resmi sayfası değildir ve yalnızca telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sağlamaktadır.

Soru, öneri yahut şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer kurum aracılığıyla böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla yahut internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Özel Aydede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi Doktorları

Özel Aydede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi Doktorları için tıklayınız.

Özel Aydede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi Telefon Numarası

Özel Aydede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi Telefon Numarası0 (312) 276-7666

Özel Aydede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi Adresi

Özel Aydede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi Adresi:  Atatürk mah. Vatan cad. No:44/A

Özel Aydede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi Web Sitesi

Özel Aydede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi Web Sitesi: www.aydedecocuk.com.tr

Özel Aydede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi Yol Tarifi

Hastane Bilgisi

Sitede yer alan makaleler bilgilendirme amaçlı olup, Web sitemiz hiçbir hastane veya sağlık kuruluşuna bağlı değildir. Hastanebilgisi.com' ait içerikler asla kişisel teşhis ya da tedavi yönteminin seçimi için değerlendirilmemelidir. İlgili bir durumda mutlaka hekimize başvurunuz. Reklam ve işbirliği taleplerinizi isterseniz melisdurak6@gmail.com adresinden iletebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

gaziantep escort